Servicii

Servicii

Hai să construim un brand de succes

Dacă vrei să-ți dezvolți afacerea cu un magazin online sau un website de prezentare a afacerii fizice, îți stăm la dispoziție cu soluții viabile și accesibile. Dacă vrei să începi o afacere nouă sau ai deja un brand și nu ești mulțumit de rezultate, putem lucra împreună la o soluție pentru tine. 

Branding și rebranding

Creăm şi ilustrăm conceptul care stă la baza brandului tău și stabilim reguli de comunicare, în așa fel încât clienții țintă ai afacerii tale să te cunoască, să te recunoască și să te țină minte. 

Design Grafic

Acoperim o gamă largă de servicii de design pentru print, web și design personalizat. Ne poți contacta pentru cărți de vizită, pliante, mape, cataloage, postere, bannere de tot felul și altele.

UX/ UI Design

Creăm wireframe-uri și mock-up-uri atât pentru aplicații web, cât și pentru aplicații mobile. Chiar dacă altcineva se ocupă de implementare, poți apela la noi pentru designul aplicației tale.

Web Development

Dezvoltăm aplicații web pentru orice tip de business, pentru a facilita comunicarea cu publicul țintă. În orice proiect web este implicată și echipa de design, pentru a asigura un design plăcut și ”user friendly”.

Social media

Fie că e vorba de texte atractive, elemente grafice, ads sau post boost, poți apela la noi pentru promovare pe social media, care este un element complementar site-ului și util pentru a ajunge la publicul țintă.

Video

Realizăm animații ale logo-ului, postări pentru social media animate, filmulețe animate ilustrative și clipuri video explicative pentru a face posibilă o comunicare rapidă și eficientă a mesajului către clienții țintă ai afacerii tale.

Te-am convins? Hai să ne cunoaștem!

Fie că vrei să începi un proiect nou sau să dai ”refresh” unui business vechi, găsim o soluție pentru tine.

Noutăți