Despre noi

Hai să construim un brand de succes

Denumirea „stackup” înseamnă a construi, a se ridica la nivelul așteptărilor. Misiunea noastră este de a contura, de a pune o bază solidă și de a construi „cărămidă cu cărămidă” un brand de succes.

Vezi portofoliul

stackup

Agenție de publicitate full service

Stackup este o agenție de publicitate full service care îți pune la dispoziție toate tipurile de publicitate online și offline de care ai nevoie pentru succesul afacerii tale. Oferim servicii de branding, design grafic, UX/ UI Design, Web development, content pentru social media și content video.

Programează o întâlnire
SERVICII
Branding și rebranding

Creăm şi ilustrăm conceptul care stă la baza brandului tău și stabilim reguli de comunicare, în așa fel încât clienții țintă ai afacerii tale să te cunoască, să te recunoască și să te țină minte.

SERVICII
Design Grafic

Acoperim o gamă largă de servicii de design pentru print, web și design personalizat. Ne poți contacta pentru cărți de vizită, pliante, mape, cataloage, postere, bannere de tot felul și altele.

SERVICII
UX/ UI Design

Creăm wireframe-uri și mock-up-uri atât pentru aplicații web, cât și pentru aplicații mobile. Chiar dacă altcineva se ocupă de implementare, poți apela la noi pentru designul aplicației tale.

SERVICII
Web Development

Dezvoltăm aplicații web pentru orice tip de business, pentru a facilita comunicarea cu publicul țintă. În orice proiect web este implicată și echipa de design, pentru a asigura un design plăcut și ”user friendly”.

SERVICII
Social media

Fie că e vorba de texte atractive, elemente grafice, ads sau post boost, poți apela la noi pentru promovare pe social media, care este un element complementar site-ului și util pentru a ajunge la publicul țintă.

SERVICII
Video

Realizăm animații ale logo-ului, postări animate, filmulețe ilustrative și clipuri video explicative pentru o comunicare rapidă și eficientă a mesajului către clienții țintă ai afacerii tale.

Procesul de lucru

Abordarea noastră este de înțelege nevoile clientului și a lucra împreună cu el la construirea celei mai bune soluții pentru afacerea lui.

01

Identificăm nevoia afacerii tale

Stabilim o întâlnire, online sau offline, în care să identificăm
împreună nevoile afacerii tale.

02

Venim cu o soluție viabilă

Venim cu o soluție pentru afacerea ta, precum și cu o estimare
de timp și o ofertă de preț pentru implementarea ei.

03

Creăm/ dezvoltăm soluția

Urmează lucrul la implementarea soluției, fie că e vorba
de crearea unui design sau de dezvoltarea unui website.

04

Implementăm soluția

După aprobarea designului sau a website-ului, vine și etapa
mult așteptată: aceea în care tu te bucuri de rezultate.